Sunday, September 18, 2005

Vrele doporucuju

Narodil se s darem, který by si sám nikdy nevybral. Dokáže v lidech rozpoznat padlé anděly a démony, kteří se v lidském vzezření pohybují po zemi.
Constantine (KEANU REEVES) si chtěl mnohokrát vzít život, aby ukončil nekonečný proud mučivých vizí. Ale nikdy se mu to nepodařilo. Proti své vůli byl přiveden zpět k životu. Nyní musí žít s nálepkou sebevraha, hlídat hranici mezi nebeským a pekelným a doufat, že dosáhne spásy tím, že sprovodí několik ďáblových zplozenců ze světa.
Ani Constantine není žádný světec. O tomto ani jakémkoliv jiném světě už nemá žádné iluze. Constantine bude bojovat i za tebe, ale je mu úplně jedno, jestli ho za to budeš obdivovat, či mu děkovat. Kašle na tebe. Nepotřebuje tvůj soucit ani sympatie. Chce jen milost.
Když mu cestu zkříží skeptická kriminalistka Angela Dodson(RACHEL WEISZ), která řeší případ záhadné smrti svého dvojčete (také RACHEL WEISZ), přivede dvojici společné pátrání do hájemství démonů a padlých andělů, kteří žijí pár metrů pod ulicemi Los Angeles. Vystaveni úkladům "světa z druhé strany", se sbližují a zároveň cítí, že musí dosáhnout pokoje duše, ať už by je to mělo stát cokoliv.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home